تاریخ: پنجشنبه 23 مهر 1388 - 18:42 عنوان: علی اصحابی : ایران گام مقصر نیست !
با توجه به ، به تعویق افتادن تاریخ انتشار آلبوم جدید علی اصحابی تماسی با ایشون داشتیم . توضیحات علی اصحابی به شرح زیر بود :
تاریخ انتشار آلبوم
در تمام این سه سالی که داشتم روی آلبوم تو راست میگی کار می کردم ، فکر می کردم سه ماه بعد همه مشکلات حل خواهد شد و آلبومم وارد بازار میشه . خود من بیشتر از هر کسی دوست دارم آلبومم زودتر وارد بازار بشه ولی من تصمیم گیرنده نبودم ، نیستم و نخواهم بود . اول از همه ارشاد باید مجوز بدهد و مرحله بعدی کمپانی ایران گام است که باید تصمیم بگیرد . من امتیاز آلبوم تو راست میگی را به کمپانی ایران گام واگذار کردم و تصمیم گیری با این عزیزان است ولی کمپانی ایران گام در رابطه با این وقفه سه ساله مقصر نیست ، ما تا این لحظه که دارم باهاتون صحبت می کنم هنوز کارمون با ارشاد در مورد آلبوم تو راست میگی به پایان نرسیده . تراک های آلبوم تو راست میگی مجوز گرفتن ، مشکل حراست من هم اوایل تابستان حل شده ولی ارشاد هنوز نامه نشر به من نداده و تا زمانی که این نامه را به من نده کمپانی ایران گام اجازه منتشر کردن آلبومم را ندارد .
آلبوم تو راست میگی
این آلبوم در این سه سال تغییرات زیادی کرده . سعی کردم با حذف کردن تراک های قدیمی تر و اضافه کردن کارهای جدید تر آلبومم را به روز نگاه دارم . با توجه به این که مستر نهایی آهنگ ها را از تنظیم کننده ها دریافت کردم و دیگر اجازه تغییرات در آلبومم را ندارم ، امیدوارم هر چه زودتر آلبومم منتشر شود و بوی کهنگی نگیرد . در مورد جزییات آلبوم تا قبل از انتشار آن صحبتی نمی کنم .
آهنگ جدید
یک قطعه به مناسب ولادت امام رضا (ع) آماده کردم که زحمت تنظیم آن را دکتر محمدرضا چراغعلی کشیدند و ترانه آن کار برادرم هادی اصحابی هست با آهنگسازی من . سبک این کار ، با کار هایی که تا کنون از من پخش شده کاملا متفاوت هست و فضایی پاپ - سنتی دارد . امتیاز این آهنگ را به کمپانی پارسیان اهدا کردم و امیدوارم در روز ولادت امام رضا (ع) پخش بشه و مورد توجه عاشقان این حضرت قرار بگیره .
هواداران و مخاطبان
با این که دوست داشتم خیلی زودتر از این ها آلبومم وارد بازار شود و در به تعویق افتادن تاریخ انتشار آن نقشی نداشتم از کلیه دوستان و هوادارانم عذر خواهی می کنم و صمیمانه به خاطر پیگیری هایشان تشکر و قدردانی می کنم . همانطور که توضیح دادم من از تاریخ انتشار آلبومم خبر ندارم ، ولی تقاضا دارم یک مقدار دیگر صبر کنند . فکر کنم هواداران من صبورترین هوادارانند ، انشاالله که بتونم با آلبوم تو راست میگی از خجالتشون در بیام . خیلی دوسشون دارم و کوچیک بزرگواریی همه آنها هستم .
این مطلب آخرین بار توسط Ehsan در جمعه 1 آبان 1388 - 06:47 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
امیدوارم هرچه زودتر بیاد. ما که منتظریم _________________ چه خـــوبه بین برفـــــا... منو تو میزنیم قید سرمــــا...
چه خوبه مثل پروانــــه... دور همیمو وقت پــــــروازه...
عضو شده در: 21 اردیبهشت 1388 پست: 280 محل سکونت: تهران
تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 10:33 عنوان:
اینو مطمئن باشید که خودش از ما بیشتر می خواد که آلبومش بیاد بیرون چون خیلی روش زحمت کشیده ولی متسفانه اینجا ایرانه _________________ شاید طبق معمول با یه شیشه مارتینی مستی--یا با دوس پسرت داری توی پارتی می رقصی
یا شایدم اونو مثل من آزارش می دی--یا خیلی ولو روی تخت ماساژش می د
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید