Home | Single Music Music Video Album | Persian Rap | News | Forums

اخبار

مجید یحیایی از بازی زمونه می گوید

آدرس جدید و بدون محدودیت سایت سانگ بی سانگ

مسابقه طراحی لــــوگــــو برای سایت

- ورژن اصلی آلبوم تو راست میگی با صدای علی اصحابی منتشر شد

Ali AsHabi

- گفتگو اختصاصی با فرزاد فرزین به بهانه اول شدنش در نظرسنجی قبلی سایت

Farzad Farzin

- سومین آلبوم مجاز محسن چاوشی "من خود آن سیزده" نام دارد

M Chavoshi

- مهره نام پر مهره ترین آلبوم امسال

H Soodmand

- آلبوم جدید احسان حق شناس همراه با یک سورپرایز

Ehsan HS

- مخاطبان داخلی " کودتای براندازی موسیقی پاپ " را خنثی خواهند کرد

- آلبوم آخدا با صدای حامی منتشر شد (کاور + دمو)

Hami

- اعلام نتایج نظرسنجی قبلی سایت و توضیح در مورد نظرسنجی جدید (فرزاد فرزین اول شد!)

Nazarsanji

- فرزان و اشکان : ما شبيه هيچ خواننده اي نيستيم ! سياه كه رنگي نداره

F & A

- سهیل جامی : عشق هم خط قرمز دارد !

Soheil Jami

- چه خبر از آلبوم هشت ؟

Hasht

- ساسی مانکن نه دستگیر شده ، نه مرده و نه جایی کنسرت گذاشته

Sasy Mankan

- شهاب اکبری ، کوشان حداد و علی ثابت ، موزیسین های آلبوم جدید محسن یگانه

M. Yeganeh

- حضور بهروز صفاریان در آلبوم جدید لهراسبی

Ali Lohrasbi

- آلبوم جدید مسعود سعیدی در آستانه مجوز

Masoud Saeedi

(برای خواندن اخبار جدید روی عکس های بالا کلیک کنید)

<< آرشیو اخبار... >>

پیامهای کوتاه

فقط کاربران عضو میتوانند پیام بفرستند خواهشمندیم وارد شوید یا عضو شوید.

sOng | Portal: انجمنهای گفتگو

sOng | Forum :: مشاهده موضوع - علی اصحابی : ایران گام مقصر نیست !
 پرسشهای متداولپرسشهای متداول   جستجوجستجو   گروههای کاربرانگروههای کاربران  مدیران سایتمدیران سایت   مشخصات فردیمشخصات فردی   پیامهای خصوصیپیامهای خصوصی   درجاتدرجات   ورودورود 

علی اصحابی : ایران گام مقصر نیست !
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست sOng | Forum اخبار
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Ehsan
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 20 تیر 1386

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 18:42    عنوان:  علی اصحابی : ایران گام مقصر نیست ! پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با توجه به ، به تعویق افتادن تاریخ انتشار آلبوم جدید علی اصحابی تماسی با ایشون داشتیم . توضیحات علی اصحابی به شرح زیر بود :

تاریخ انتشار آلبوم

در تمام این سه سالی که داشتم روی آلبوم تو راست میگی کار می کردم ، فکر می کردم سه ماه بعد همه مشکلات حل خواهد شد و آلبومم وارد بازار میشه . خود من بیشتر از هر کسی دوست دارم آلبومم زودتر وارد بازار بشه ولی من تصمیم گیرنده نبودم ، نیستم و نخواهم بود . اول از همه ارشاد باید مجوز بدهد و مرحله بعدی کمپانی ایران گام است که باید تصمیم بگیرد . من امتیاز آلبوم تو راست میگی را به کمپانی ایران گام واگذار کردم و تصمیم گیری با این عزیزان است ولی کمپانی ایران گام در رابطه با این وقفه سه ساله مقصر نیست ، ما تا این لحظه که دارم باهاتون صحبت می کنم هنوز کارمون با ارشاد در مورد آلبوم تو راست میگی به پایان نرسیده . تراک های آلبوم تو راست میگی مجوز گرفتن ، مشکل حراست من هم اوایل تابستان حل شده ولی ارشاد هنوز نامه نشر به من نداده و تا زمانی که این نامه را به من نده کمپانی ایران گام اجازه منتشر کردن آلبومم را ندارد .

آلبوم تو راست میگی

این آلبوم در این سه سال تغییرات زیادی کرده . سعی کردم با حذف کردن تراک های قدیمی تر و اضافه کردن کارهای جدید تر آلبومم را به روز نگاه دارم . با توجه به این که مستر نهایی آهنگ ها را از تنظیم کننده ها دریافت کردم و دیگر اجازه تغییرات در آلبومم را ندارم ، امیدوارم هر چه زودتر آلبومم منتشر شود و بوی کهنگی نگیرد . در مورد جزییات آلبوم تا قبل از انتشار آن صحبتی نمی کنم .

آهنگ جدید

یک قطعه به مناسب ولادت امام رضا (ع) آماده کردم که زحمت تنظیم آن را دکتر محمدرضا چراغعلی کشیدند و ترانه آن کار برادرم هادی اصحابی هست با آهنگسازی من . سبک این کار ، با کار هایی که تا کنون از من پخش شده کاملا متفاوت هست و فضایی پاپ - سنتی دارد . امتیاز این آهنگ را به کمپانی پارسیان اهدا کردم و امیدوارم در روز ولادت امام رضا (ع) پخش بشه و مورد توجه عاشقان این حضرت قرار بگیره .

هواداران و مخاطبان

با این که دوست داشتم خیلی زودتر از این ها آلبومم وارد بازار شود و در به تعویق افتادن تاریخ انتشار آن نقشی نداشتم از کلیه دوستان و هوادارانم عذر خواهی می کنم و صمیمانه به خاطر پیگیری هایشان تشکر و قدردانی می کنم . همانطور که توضیح دادم من از تاریخ انتشار آلبومم خبر ندارم ، ولی تقاضا دارم یک مقدار دیگر صبر کنند . فکر کنم هواداران من صبورترین هوادارانند ، انشاالله که بتونم با آلبوم تو راست میگی از خجالتشون در بیام . خیلی دوسشون دارم و کوچیک بزرگواریی همه آنها هستم .

این مطلب آخرین بار توسط Ehsan در جمعه 1 آبان 1388 - 06:47 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
Farshad(پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 23:42), xxenon8(جمعه 24 مهر 1388 - 02:02), Fashist(جمعه 24 مهر 1388 - 12:13), reza757(سه‌شنبه 19 آبان 1388 - 22:56), Ehsan از این تاپیک تشکر میکنم 
abidelan
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

عضو شده در: 24 تیر 1388
iran.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 18:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Pas Ki Garare Biad
afro0z
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 11 مرداد 1388

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 18:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Cool
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email [وضعيت كاربر:آفلاین]
HEESSAM
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 12 تیر 1388

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 18:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

vay
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 16 دی 1387

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 20:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ey val aliiiiiiiiiii
ft07
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 26 اردیبهشت 1388
blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 20:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

mr30
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
pouriaaa321
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

عضو شده در: 31 اردیبهشت 1388

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 20:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

توی همه جای دنیا بیرون دادن آلبوم انقدر دردسره؟؟؟صد جا باید اجازه بده و صد مرحله داره؟؟؟؟
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
Sorna
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 31 شهریور 1388
iran.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 20:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هميشه دوست داشتني هستي عليجان
صبرميكنيم

ته خط با تو بودن خسته از فکر تـــــــــو
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
ahmad86
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 29 مهر 1386
blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 21:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرسی . عالی بود
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
niloofar_o
کاربر جدید
کاربر جدید

عضو شده در: 23 مهر 1388

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 21:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خدایی صدای علی اصحابی تکه،یعن Cheshmak Zadan Taajob Kardan :lol: ی عالیه عالیه
بازگشت به بالای صفحه
dj_alishiba
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 7 شهریور 1388

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 مهر 1388 - 21:58    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

fek nakonam ta 2 mah dige ham biad
xxenon8
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 8 مرداد 1388

پست تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 01:57    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شايد اين ماه بيايد . شايد ...
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 31 فروردین 1388
iran.gif

پست تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 01:58    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

امیدوارم هرچه زودتر بیاد. ما که منتظریم
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
fanoosShab
کاربر جدید
کاربر جدید

عضو شده در: 22 شهریور 1388

پست تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 05:46    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

به خداماهم خسته شدیم .
بازگشت به بالای صفحه
enali
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 21 اردیبهشت 1388

پست تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 10:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اینو مطمئن باشید که خودش از ما بیشتر می خواد که آلبومش بیاد بیرون چون خیلی روش زحمت کشیده ولی متسفانه اینجا ایرانه Idea

یا شایدم اونو مثل من آزارش می دی--یا خیلی ولو روی تخت ماساژش می د
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست sOng | Forum اخبار تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
صفحه 1 از 3

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید